Aug 25

Återbesök av modell

Äntligen är sommaruppehållet över! Nu är det dags för nya tag och en fräsch start på höstterminen som ska bli minst lika spännande som vårens. Skolåret på Berghs har redan fått sig en ny start och inte nog med det, numera finns det en kortare intervju med mig på Berghs hemsida där jag svarar på lite frågor om mig själv, foto och skolan. Nya elever rekryteras till höstterminen och vi så kallade treor ska redovisa vår sommaruppgift och även ha utställning i stan. Ett händelserikt halvår minst sagt.

För att skramla ihop några bilder lite fort kan jag bjuda på de från Maines spelning i stan. Den här gången hela fyra stycken i ett och samma inlägg, som kompensation för ett längre avbrott! Väl på plats var det extra spännande att se deras skivor i försäljning, där jag fotograferat bilderna på omslaget, baksidan och bookletten.

Några veckor tidigare plåtade jag en tjejStockholm Stylisterna med annorlunda önskemål. Riktigt roligt att få prova på att fota något annat än samma gamla hederliga modell-för-en-dag-upplevelse som jag kör dag in och dag ut när jag väl är där. Inte nog med att jag får en tankeställare vad gäller pose, ljus och motiv – jag får även lära mig något under resan. Kanske har jag blivit för bekväm i mina rutiner på jobbet. Det blir ju bra men inte alls lika kreativt när jag fastnar i ett mönster. Jag ska sakta men säkert utveckla mina tekniker samtidigt som jag kan leverera en god slutprodukt till kunden, en metod som alla vinner på.

Andra bloggar om: , , ,

0 Svar till “Återbesök av modell”


  • Inga kommentarer

Lämna en kommentar