Sep 07

Att ragga på krogen

Idag på morgonen ringde jag lokaltidningen Mitt I i hopp om att kunna sälja gårdagens foton. Ett par samtal senare med diverse skribenter och redaktörer fick jag det slutgiltiga beskedet att de ytterst sällan tar emot bilder från frilansfotografer och dessutom var de inte intresserade av Skälby marknad överhuvudtaget. Det ska vara olyckor, protester eller större händelser i allmänhet, menade dem. Synd, men jag gav det i alla fall ett försök och det tar absolut inte slut här bara för det. Som Jenna Jameson så klokt utryckte: ”fake it ’til you make it”.

Efter nederlaget tröstade jag mig själv med en lunchbuffé på kinakrogen Elegant Garden i Jakobsbergs centrum. Tyvärr kan jag inte rekommendera restaurangen till Dig som är sugen på god mat. Personalen var inget särskilt men maten framför allt var ju inte den bästa. Litet bufféutbud, ingen soppa, stundtals kall mat, och dåligt tillagade grönsaker. Behöver jag fortsätta? Min kärlek till kinamat har fått mig att testa på många olika ställen runt om i Stockholm så väl som i Polen och jag tycker det finns mycket bättre alternativ där ute.

Vid det tillfället kände jag att jag inte hade så mycket mer att förlora, så jag gick fram till en tjej som satt med hennes väninna och åt. Ovårdad sjukling med superfluff till frilla träder fram blygt och frågar: ”…ursäkta, får jag fråga en sak..? Jag vill fotografera ditt hår”. Det var inte ens en fråga! Jag förstår inte hur jag kunde vara så blyg och samtidigt att jag vågade fråga en så korkad sak. Till min förvåning sa hon att hon var intresserad så nu har jag ännu en modell att plåta. Får se hur frillan blir på bild!

Här är ett smakprov från lördagens spelning med White ChocolateRoQ. Har inte hunnit kolla på bilderna förrän idag. Det blir en del att arbeta med framöver.

whitechocolate01

Foto: Jag | Band: White Chocolate | Plats: RoQ

Andra bloggar om: , , ,

0 Svar till “Att ragga på krogen”


  • Inga kommentarer

Lämna en kommentar