Sep 17

Smaken är som baken

Vi människor har läskigt olik smak. Alla tycker si och så och jag kan ärligt talat inte komma på någonting som alla, verkligen alla individer på denna planet, tycker lika om. Jag får så olika feedback från vänner och utomstående som ser mina foton och det syns främst på bilder som egentligen inte faller mig i smaken men som andra kan uppfatta som fantastiska. Ett bra exempel är följande bild som är tagen på Mattias ur White Chocolate. Jag är inte supernöjd med den, den är bra men inte inget särskilt. Än så länge har det visat sig vara en fin bild bland de som sett den. Vad tycker Du?

whitechocolate04

Foto: Jag | Band: White Chocolate | Plats: RoQ

Andra bloggar om: , ,

3 Svar till “Smaken är som baken”


  • Jag har lite svårt att säga vad jag tycker om bilden… En del av mig tycker den är grym… men då har jag svårt att placera i vilket sammanhang den skulle vara ”grym”… är det ett tidningsomslag, en affish promotandes en konsert eller är det ett cd-omslag? jag vet inte riktigt vart jag skulle placera den… hmm kanske det sistnämnda?
    Jag skulle testa att leka runt med bilden i ps och testa olika färgstyrkor, b&w, etc. Testa med enklare retuschering och klipp till cd-omslagsformat typ… Jag tror det kan bli grymt :)

    Sen måste jag bara fråga… Är det *********? :D

  • I like it! Tycker modellen gör ett jävla bra jobb :P hihi. Vadå det är ********? Whats the secret?

Lämna en kommentar