Dec 31

Gott nytt år!

Hannas-pokerkvall-augusti-2009-078

När jag köpte min alldeles egna systemkamera, Nikon D300, var första perioden av fotografering väldigt experimentell på ett lärorikt sätt. Bilden ovan är tagen i en väninnas lägenhet där jag inte hade någon aning om hur fokus fungerade. Jag vet inte hur det är med Dig som följer bloggen, men jag personligen ser en otrolig utveckling i mitt fotograferande. Jag lär mig nya saker för var dag och det känns som om det är en oändlig konst som aldrig går att fullständigt bemästra.

Idag ska jag iväg till samma vän på nyårsfirande och äta god mat. Självklart följer kameran med och jag hoppas på några fräscha fyrverkeribilder också. Jag tog en titt i guiden ”Hur man fotograferar fyrverkerier“ av Danne Carlbom och ska absolut ta till mig tipsen till dagens fotografering. Synd bara att jag inte hann införskaffa en fjärrslutare. Förhoppningsvis kommer det upp några bilder så småningom, om jag blir nöjd med dem så att säga.

Gott nytt år!

Andra bloggar om: , ,

2 Svar till “Gott nytt år!”


  • Gott Nytt År och lycka till!
    Så tar vi en genomgång i början av nästa år =D

    Min fjärrutlösare har för övrigt bestämt sig för att inte vara med att leka, så även jag får klara mig utan. =(

    Men jag hoppas på riktigt trevliga bilder ändå, med utsikt över Stockholm :)

  • Haha, jag tänkte väl att jag kände igen motivet på bilden! Nästan som en déja-vu känsla först, tills jag läste texten och kopplade :)

Lämna en kommentar