Apr 11

Min bild på affisch

IMG_0884

(Foto: Carolina Wallin Pérez)

Carolina Wallin Pérez, sångerskan jag fotade några månader tidigare, har funnit nytta av en bild jag tog på henne. Bilden appliceras på en affisch som ni kan se ovan. Tjusigt! Har Du inget för Dig den 21 april, ta då en sväng förbi Högkvarteret på Närkesgatan 8 och lyssna på lite skön musik. Om jag inte är alltför sliten efter plugget kanske jag droppar förbi.

I förrgår anlände äntligen objektivet jag vann tidigare. Ett Tamron 70-300/4-5.6 makroobjektiv. Jag har ännu inte hunnit leka med det men tids nog, tids nog. Förhoppningsvis finner jag nytta för det, annars lottar jag det vidare som jag lovade personen som skickade det till mig.

Andra bloggar om: , ,

3 Svar till “Min bild på affisch”


  • Fyfan grattis konke, nu börjar det hända saker!

  • Du skojar? Klart att du har användning för det! Jag är riktigt sugen på ett tele men det står inte högst på priolistan. Pengar….. pengar… :)

    Grattis till affischen! Måste kännas riktigt kul!

    ha det!

  • Mitt makrobjektiv är ett Tamron 90 mm f2,8. Jag är rätt nöjd med det, med tanke på vad det kostade. Ska bli spännande att höra vad du tycker om ditt nya objektiv. Idag hade jag med mig kameran på stan och hade verkligen önskat lite mer tele.

Lämna en kommentar