Okt 28

Fotokurs på Aggregat

I måndags var jag på min första fotokurs någonsin! Äntligen fick jag träffa andra människor som brinner för samma intresse som jag. Kursen hölls på fantastiska Aggregat i Hallonbergen, jag känner ett behov att göra reklam för detta undersköna kulturcentrum då de har så många olika och roliga aktiviteter till riktigt schyssta ungdomspriser. Allt ifrån DJ- och keramikkurser till sy- och skräckfilmkvällar. Personalen är störtskön och det är bara allmänt trevlig atmosfär bland både anställda och utövande. Rekommenderas varmt!

Eftersom jag missade första kurstillfället fick jag bakläxa på en uppgift som löd så här:

”Porträtt – Ta en bild på en för dig viktig person och försök att fånga det du tycker är utmärkande för just den personen. Tänk på komposition, ljuset och hur du väljer att skildra personen i fråga.”

Fotot nedan på min pappa blev alltså mitt bidrag. Varför jag valde min pappa var är nog ganska självklart, han är en viktig person i mitt liv. Att han sedan finns nära till hands är ju bara en bonus. Det jag uppfattar som utmärkande på min far är mustaschen. Jag har aldrig sett min pappa utan mustasch förutom på uråldriga foton då han inte hunnit komma i puberteten. Ja, med andra ord finns det inget mer karaktäristiskt med min käre far än hans välodlade mustasch.

Andrzej-oktober-2009_0042

Foto: Jag | Modell: Andrzej | Plats: Hemma

Andra bloggar om: , , ,

2 Svar till “Fotokurs på Aggregat”


Lämna en kommentar