Nov 27

Fotostudier

Studier är egentligen något som pågår under hela ens liv, vill jag påstå. Du har skolor som passionerat lär ut kunskap och lockar studenter med referensartade diplom och sedan har Du självstudier som tyvärr inte kan bevisas på papper. Båda är väldigt nyttiga på vardera sätt men jag börjar bli mer och mer sugen att påbörja nya fräscha fotostudier i en etablerad skola.

Jag var på Berghs infokväll om deras relativt nystartade fotoutbildning idag. Det verkar riktigt intressant måste jag erkänna men jag har fortfarande en del frågor som behöver besvaras. Det största problemet är avgiften. Kaxigt, med tanke på att det också är en intagning som jag måste passera, men en studieavgift på 68 438 kronor inklusive moms är rätt saftigt om Du frågar mig. Jag ska absolut sova på saken och tänka igenom det ordentligt. De är ju inte ensamma om fotoutbildningar.

Som jag tidigare nämnde kan Du vänta Dig fler bilder från fotokursen i måndags på Aggregat. Malena som var vår modell har en riktigt vacker profil och jag önskar jag kunde haft mer tid med henne och tagit fler foton. Å andra sidan visste jag inte hur bilderna skulle bli förrän jag importerade dem till datorn, det är lätt att vara efterklok, det är ju det som ingår i den lärande processen.

Malena-Aggregat-november-2009_0622

Foto: Jag | Modell: Malena | Plats: Aggregat

Andra bloggar om: , ,

0 Svar till “Fotostudier”


  • Inga kommentarer

Lämna en kommentar