Feb 04

(Inofficiellt) första dagen på Berghs

Emma-Mariatorget-januari-2010_0302

Idag var jag på min första kurs på Berghs. Visserligen var det en introduktion till Mac men det räknas ändå! Eftersom min brist inom Applekretsen inte får agera som en ursäkt vid framtida redigeringsarbeten på skolan, kände jag att det är bäst att lära sig ett helt nytt operativsystem. Jag har alltid använt PC i alla datorsammanhang men nu ska jag börja arbeta med Mac. Det vore inte helt fel att äga en egen heller.

Efter introduktionen känner jag mig lite stadigare på benen och ser verkligen fram emot att börja plugga. Det kommer bli en spännande resa med många nya erfarenheter och jag hoppas att min lilla investering kommer löna sig i slutändan. Jag är övertygad om att den kommer göra det.

Nu i lördags hade jag en kortare fotosession med frisören Emma. Fokus låg i att fånga hennes hår. Jag börjar inse att jag tycker om hår. En snygg frisyr går alltid hem hos mig. Hur som, själva plåtningen gick sådär, dels var det riktigt kallt och både jag, Emma och hennes väninna som följde med, tyckte inte det var alltför behagligt att stå ute och knäppa bilder. Vi hittade heller ingen spännande plats och fick använda snön som bakgrund. Det var inte den ultimata fotodagen men alla fotografer har sina nedgångar, det gäller bara att fortsätta. Nästa gång blir säkert mer lyckad!

Andra bloggar om: , , ,

3 Svar till “(Inofficiellt) första dagen på Berghs”


  • Ja nu när du går på Berghs måste du ju skaffa mac. Verkar vara näst intill religion där. :P Lycka till i fortsättningen hur som helst.

  • Mac vore inte helt fel att ha i sin ägo, men när jag tittade på priserna idag blev jag vättskrämd. Förhoppningsvis kan man hitta någon begagnad :P

  • Mm priserna är inte o leka med, men ångrar mig inte en sekund med min. Sen beror det också lite på om det e stationär eller MacBook. Helt magisk pekplatta på Macbooken om man suttit vid motsvarigheten på pc.

Lämna en kommentar