Mar 11

Läxångest

Linnea_Berghs_februari_2010_0224-as-Smart-Object-1

Fritid är inte längre lika förekommande. Att ha tre ströjobb, studier och egna projekt stjäl tid och kan i värsta fall bidra till en olust att fortsätta arbeta. Det blir för mycket helt enkelt. Å andra sidan föredrar jag att ha för mycket att göra än för lite så jag får skylla mig själv. Jag behöver bara hitta en balans. Fritidens sällsynthet erinrar mig om en ljuv längtan vid beröring. Poetiskt.

Läxan till måndag ser ut så här:

  1. 1. Frysa en person som a) rör sig på en fest, b)cyklar eller springer, c) en bil som åker snabbt eller annat objekt som rör sig i ca 100km/h. Anteckna slutartider. Testa olika avstånd, ni kommer märka att det blir svårare ju närmare motivet man kommer.
  2. 2. Använd blixt med a) TTL, b) andra ridån, c) en teknik som får ljuset att mjukna (studsa eller filter).

TOTALT 6 BILDER.

Inte nödvändigtvis något svårt men saknar man inspiration som i mitt fall blir det genast en annan historia. Kanske behöver jag tappa kontrollen och vidröra fritiden för att rensa och sortera alla tankar och intryck för att tanka inspirationen på nytt. Jag tycker det låter som en bra ursäkt. Idag ska jag ta det lugnt!

Andra bloggar om: , , ,

3 Svar till “Läxångest”


  • Du får se till att fixa lite fritid till i slutet av mars. Kommer hem till 08 en sväng då. :D

  • Fritid behövs om man ska orka vara kreativ. Kopplar man av lite vet man aldrig när den bästaste idén kommer. Nu kanske? Fråga mig, jag vet.

    Och sen måste jag bara säga att om du var tjej så skulle du se ut som tjejen på bilden!:D Rutiga skjortan, armbanden, den plattade luggen!

Lämna en kommentar