Dec 14

Något med känsla

Som Carolina Wallin Pérez gör sina Kent-covers med känsla vill jag utveckla min teknik till det känslosamma. Jag kom till insikt när jag fick höra att mina bilder är vackra att titta på men saknar känsla. Det var en modig åsikt att uttrycka och det tackar jag för. Få till känslan i en bild är något jag funderat tidigare på. Hur får jag ”det” i en bild, en fråga som alla fotografer vill ha svar på. Även om det är ett orealistiskt mål ska jag ändå försöka sträva efter det och hoppas att under resans gång hitta något som jag kan nöja mig med.

Att driva och optimera en blogg är inte alls så lätt som man kan tro. Åtminstone inte om man ska sträva efter perfektion som jag gör. Jag har mycket kvar att göra på bloggen, mycket bara för att optimera småsaker som hastighet och lättillgängligt RSS-flöde, ja det är bagateller men jag vill få allting flytandes utan minsta frågetecken. Just nu har jag även dragit ner på antalet inlägg som visas per sida, det för att inte bli överrumplad av text vid en första titt. Bloggen ska vara behaglig för betraktaren och jag vill inte att någon ska skrämmas iväg när de skrollar ner och ser en massa text. Hur ser Du på det?

Filippa-&-Karin-Hornstull-oktober-2009-044-as-Smart-Object-1

Foto: Jag | Modell: Åsa | Plats: Aggregat

Andra bloggar om: , ,

1 Svar till “Något med känsla”


  • jag vill minnas att det var ett riktigt geni som sade det där. dock lät det väldigt bryskt när du skrev sådär, och jag vill inte minnas att jag var brysk.;) för dina bilder är jättevackra och visst finns det känslor. känslorna behöver bara få en råare och typ mindre vacker framtoning.

Lämna en kommentar