Sep 23

Utveckling

Mina fotografiska kunskaper har utvecklats otroligt mycket den senaste tiden, speciellt sedan jag köpte min kära Nikon D300 i slutet av augusti. Jag har utvecklats både tekniskt och artistiskt och det är kul att jag själv kan se framsteg eftersom jag är så oerhört självkritisk, men jag är samtidigt medveten om att jag har en lång resa framför mig. Det finns mycket kvar att ta in, utforska och lära sig och jag tror aldrig någonsin att resan kommer ta slut. Som alla andra erfarna fotografer säger: fota, fota och fota!

Det som jag gärna skulle vilja utveckla just nu är mina Photoshop-kunskaper. Självklart kan jag leta efter amatörmässiga youtube-klipp men jag vill ha något mer ”korrekt” och pedagogiskt. Kanske är det jag som är för kräsen. Ordet ”korrekt” var att ta i, så länge det faller för ögat blir jag nöjd. Har Du någon favorit Photoshop-skola?

Ännu en bild på Rebecca. Jag hade goda förhoppningar på bilderna vi tog i den lilla parken på Mariatorget. Det var höststämning med bruna och röda löv som fallit från de omgivande träden, slitna parkbänkar med fågelskit och relativt mjukt ljus (jag har fortfarande inte skaffat en reflexskärm). Tyvärr fick jag inte ut så mycket material som jag först trodde men det är definitivt en park värd ett återbesök!

rebeccamariatorget02

Foto: Jag | Modell: Rebecca | Plats: Mariatorget

Andra bloggar om: , , ,

4 Svar till “Utveckling”


Lämna en kommentar