Dec 26

Fotoböcker och analog fotografi

Grenar-december-2009_0045-as-Smart-Object-1

Vilka fina julklappar jag har fått! Det hör nog till åldern att presenterna minskar i kvantitet allt eftersom men gåvorna i sig är fortfarande lika fantastiska att få, att en annan person har tänkt på en och försökt att luska fram något man kommer uppskatta. Det är en otroligt fin gest, jag som dessutom är helt såld på överraskningar.

Årets presentarsenal bestod huvudsakligen av fotoböcker, bland annat Paris Mon Amour, Digitalfotografi och Digitalfotografi – 2a delen. Det blir mycket läsning framöver, som om det inte vore nog med den uppsättning litteratur jag redan har. Utöver böckerna fick jag också en femhundralapp som jag tänkte spendera på en gammal analog systemkamera. Jag har återupptagit mitt sökande bland annonser och är väldigt nära att slå till. Jag avvaktar med att avslöja vilken pjäs jag planerar att införskaffa tills det verkligen blir av. Jag behöver ju en trots allt en analog kamera om det ska bli någon analog fotokurs i vår!

Andra bloggar om: , , ,

2 Svar till “Fotoböcker och analog fotografi”


  • Helt fantastisk bild… Jag är helt kär i den. Underbara färger, underbar blurrig känsla i helheten… Skön fokus… Helt fantastiskt fin bild!!!

  • Halloj och god fortsättning :)

    Som svar på din fråga angående fjärrutlösaren så hittar du ett lite mer utförligt svar där du ställde frågan: http://www.carlbomfoto.se/foto/hur-man-fotograferar-fyrverkerier/comment-page-1/#comment-200 :)

    Och vad gäller ditt mail så kommer ett svar på det inom kort, och det är garanterat något vi kan ordna. :)

    Kul att du fick massa fotoböcker nu till jul, sådant kan man aldrig få för mycket av. Jag har precis läst ut ”Within the Frame” med David duCHemin, och det var ev av de bästa (foto)böckerna jag läst på väldigt länge så det är ett tips. :)

Lämna en kommentar